Salı , Mart 19 2024

Anasayfa / Bankalar / 2018 Yılı Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

2018 Yılı Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar



2018 Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Kredi başvurusu yaptığınızda istenecek evraklar arasında olan gelir belgesi, bazı bankalar tarafından başka şartlar taşımak suretiyle listeden çıkarılmaktadır.

Kara listede olan kişiler yani kredi borçlarını ve kredi kartı borçlarını zamanında yatırmayan ya da yapılandırmayanlar devletin çıkaracağı sicil affı yaptırımı ile bankadan kredi alabilirler. Bu durumda olan kişiler sokaklarda ve sosyal medyada çıkan modern tefecilerin çeşitli hilelerine değil borçlu olduğu kredi kuruluşları ile süreci yönetmeleri yararlı olacaktır.

İlginizi Çekebilir: https://enuygunkrediverenbanka.com/ziraat-bankasi-engelli-kredisi/

Gelir Belgesiz Kredi Nasıl Alınır Şartları Nelerdir 

Bankalar kredi verirken başvuru sahibinin önce kredi notuna daha sonra ise gelir belgesi ve borç durumunu incelemeye alır. Ancak başvuru sahipleri bankalardan bordrosuz ve gelir belgesiz kredi kullanabilirler. Gelir belgesiz kredi kullanmak için

  • İpotek İle Kredi Alma : Gelir belgesi beyan etmeden size ya da yakınınıza ait ev, iş yeri, arsa gibi gayrimenkulleri ipotek vererek veya yine size ya da yakınınıza ait otomobil, kamyon gibi araçları talep edilen krediye karşı rehin vermek şartıyla kredi kullanabilirsiniz. Ancak unutmayın ki rehin işlemleri için  tescil, kasko gibi maliyetler olurken, gayrimenkuller için de ipotek tahsis ücreti, ekspertiz bedeli ve bazı sigortalar gibi maliyetler doğacaktır.
  • Kira Geliri : Konut, iş yeri gibi gayrimenkuller üzerinden kira geliriniz var ise kira kontratı ve tapu  belgesi ile bankalara kredi için başvuru yapabilirsiniz.
  • Faiz Geliri : Bankadan elde ettiğiniz faiz gelirini ilgili banka hesabına ait hesap cüzdanıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.
  •  Diğer : Evde çalışanlar, serbest çalışanlar, ev hanımları gibi geliri olup da gelirini belgeleyemeyenler için ise ;

Kredi kartı kullanıyor ve düzenli ödeme yapıyorsa bu durum kredi notunuz hesaplanırken size yardımcı olacaktır. Kredi kartını kullandığınız bankaya başvuru yapmanız mantıklı bir seçim olmakla beraber krediniz düzenli kredi kartı ödemeleriniz sayesinde çıkabilir.

Diğer bir yöntem ise düzenli bir geliri olan ya da menkul veya gayrimenkule sahip, ödeme gücü olan bir yakınınızı talep ettiğiniz krediye kefil göstermek suretiyle kredi başvurunuz onaylanabilir.

Bordrosuz kredi veren bankalar listesi ve güncel faiz oranları için son zamanlarda sosyal medyadan artan dolandırıcılık haberlerinin yarattığı algıdan dolayı en güvenli ve güncel bilgiler için ilgili bankaların yasal sitelerine ziyaretiniz gerekli, önlemler alınıncaya kadar, daha uygun olacaktır.

Bir önceki yazımız olan Kefilsiz Kredi Veren Bankalar 2018 başlıklı makalemizde İpotek Karşılığı Kredi, Kefilsiz Kredi ve kredi çekmek hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaçırmayın!

ODEABANK Oksijen Hesap ile %26 ya Varan Mevduat Faiz Oranları

ODEABANK Oksijen Hesap ile %26 ya Varan Mevduat Faiz Oranları

icindekiler1 ODEABANK Oksijen Hesap ile %26 Faiz Oranı1.1 ODEABANK Oksijen Hesap Özellikleri Nelerdir?2 ODEABANK Oksijen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.