Salı , Nisan 23 2024

Anasayfa / Kosgeb / 2017 Sıfır Faizli 50 Bin TL KOSGEB Kredisi

2017 Sıfır Faizli 50 Bin TL KOSGEB Kredisi



2017 Sıfır Faizli 50 Bin TL KOSGEB Kredisi

KOSGEB tarafından 2017 yılı için verilecek olan 50 bin lira faizsiz destek kredisi için başvuru yapanlar için açıklama zamanı geldi. KOSGEB kredileri ne zaman açıklanacak veya açıklandı mı? KOSGEB sıfır faizli 50 bin lira kredi bugün açıklanıyor. KOSGEB kredi başvurusu sonuçlarını öğrenmek ve kayıt olmak için neler yapmak gerekir.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı yani KOSGEB tarafından verilcek olan 50 bin lira ve faizsiz olan kredinin başvuruları 20 Şubat’ta son bulmuştu. KOSGEB başvurularının sonuçlarının bugün açıklanması beklenmektedir. Sayın Bakan Ağbal başvuru sonuçlarının açıklanacağı zaman için; “27 Şubat’ta inşallah sonuçları açıklayacağız.” demişti.

KOSGEB Faizsiz 50 Bin Kredi Başvurusu Sonuçları Açıklandı mı?

KOSGEB internet sitesi üzerinden yapılacak olan başvuruların sonuçlarının açıklama işlemini bekleyen binlerce esnaf bulunmakta. Haber açıklandığı zaman binlerce kişinin giriş yapaparak başvuru sonucunu öğrenmesi beklenmektedir. KOSGEB’e iletişim kanalı olan 444 1567 nolu telefonla ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

KOSGEB tarafından verilcek olan 50 binlira faizsiz kredinin ödemesi ise 12 ay yapılmayacak, daha sonrada 3 aylık taksitlerle 36 ayda ödenecek.

KOSGEB’e Kayıt Yaptırmak Gerekmektedir

10 Şubat tarihinde toplanan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve KOSGEB Başkan’ı Recep Biçer, basın toplantısında konuşmalar yapan Bakan Özlü şu açıklamaları yapmıştı: “Desteğe hak kazanan KOBİ’lerin, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ Bilgi Beyannameleri’ni oluşturmaları gerekecektir. İnşallah 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren Kredi Faiz Desteği’ne hak kazanan işletmelerimiz belli olmaya başlayacak. Hak kazanan işletmelerimize SMS ve bilgilendirme e-postası göndereceğiz. Bu aşamadan sonra belirlenen işletmeler bankalara başvurarak kredi işlemlerini başlatabileceklerdir. Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası ile protokol yaptık.” dedi.

KOSGEB internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak veri tabanına kayıt yaptırabilirsiniz. Bunun için KOSGEB Veritabanına Kayıt sayfasına giderek kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sayın Bakan Özlü tarafından yapılan açıklamaların devamı ise şu şekilde oldu:  “Yaklaşık piyasaya 10,3 milyar liralık bir kredi girecek. Bu krediyi şartları sağlayanlara kullandıracağız.” dedi.

Bir önceki yazımız olan KOBİ'lere 50 Bin Lira Faizsiz Kredi 2017 başlıklı makalemizde 50 bin faizsiz kredi, 50 bin faizsiz kredi ne zaman ve kobi 50 bin faizsiz hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaçırmayın!

KOSGEB Destekleri Ve Başvuru İşlemleri

icindekiler1 KOSGEB Destekleri1.1 KOSGEB Veri Tabanı1.2 KOSGEB Veri Tabanına  Nasıl Kayıt Olurum?1.3 KOSGEB Veri Tabanına …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.